Overvejelser inden operationen

BOOK EN TID HER

Inden man lægger sig i hænderne på en tilfældig kirurg, er det en god idé, at gøre sig nogle grundige overvejelser. Hos KirurgiRejser sætter vi kvaliteten i centrum – intet for os er mere vigtigt, end kvaliteten vi yder vores kunder. Dette betyder, at vi nøje har udvalgt hospitaler og klinikker, som har levet op til vores kvalitetskrav.

Det en god idé, at gøre sig følgende overvejelser inden valg af klinik/hospital/kirurg i udlandet…

  • Læs, læs, læs. Det er en god idé at sætte sig godt ind i sin situation, og læse om hvilken behandling der passer bedst til én. Således slipper man for at betale ekstra for eventuelle tillægsprodukter som man slet ikke har behov for. På følgende side kan du læse mere om hvilken behandling der passer bedst til dig: Hvilken behandling egner jeg mig til…
  • Hvem arranger rejsen? Hvor stor erfaring har selskabet, har selskabet evt. deltaget i nogen nyhedsmedier og er selskabet medlem af Rejsegarantifonden?
  • Hvilken klinik benytter selskabet sig af? Er denne internationalt kendt?
  • Hvilken kirurg/læge udfører behandlingen? Er han/hun verdenskendt, og hvor megen erfaring har denne?
  • Hvilken teknologi benyttes? Husk at bare små forskelle har betydning (som fx forskellen på en LASIK- og en LASEK-behandling. I dette eksempel er LASEK-behandlingen en meget ældre teknologi)
  • Hvilket udstyr benyttes? Tilbyder selskabet fx Femtosekund-laser (nyeste udstyrsteknologi inden for LASIK-behandlinger)?
  • Husk at prisen ikke alene er afgørende, men at kvaliteten er det vigtigste når det drejer sig om sin krop.
  • Undersøg hvilke garantier du er dækket ind under.

Hurtigt, nemt, sikkert og billigt!

Bestil nu – rejs i morgen.
Direkte fly (ca. 3 timer), ca. kr. 1.500,-
Hotelophold (2 nætter), ca. kr. 350,-
Operationen tager 3 minutter
Prisgaranti
10 års garanti
Hele forløbet kræver kun 2 nætter (eks. tors – lør)
Bliv opereret af én af Europas mest erfarne øjenkirurger
Den nyeste og bedste teknologi på markedet
24 timers servicetelefon
Eyetravel har mere end 10 års erfaring
Mere end 16.000 patienter har været af sted!

KirurgiRejser / Eyetravel har sendt mere end 16.000 danskere af sted til udlandet for at få foretaget kirurgi, og er hermed Skandinaviens førende kirurgirejsebureau. Vi har fremstået positivt i adskillelige nyhedsmedier (klik her for at se udsendelserne/artiklerne…) og benytter kun nogle af verdens bedste kirurger inden for deres felt. Alle vores klinikker og kirurger er dækket af forsikringer, og KirurgiRejser tilbyder 10 års garanti på alle vores synskorrigerende behandlinger. KirurgiRejser er den eneste virksomhed af sin slags, som tilbyder Femtosekund-laser. Af bl.a. disse årsager, kan vi garantere dig den optimale tryghed samt kvalitet, til absolut lave priser.

Ring Eller Skriv For et Uforpligtende møde

Vores kyndige eksperter står klar til at hjælpe dig med råd og vejledninger.
BOOK EN REJSE