Afrejsedatoer

BOOK EN TID HER

Der er enten mulighed for at rejse på egen hånd, på en valgfri dato, eller på én af vores fællesrejser, med afrejse hver torsdag. Hvis du rejser på egen hånd kan du selv vælge dato, hele året rundt og sammensætte din rejse præcis som det ønskes for omkring kr. 2.000,-.

Klik her for at læse mere om helligdage og begivenheder i Tyrkiet 2020

Det er vigtigt at du bekræfter muligheden for operationsdagen, inden du bestiller flybilletter. Operationsdagen er ml. mandag – fredag, og du skal møde på hospitalet på det aftalte tidspunkt, dog senest kl. 10:30. Dagen efter operationen (som regel kl. 09:00) er der efterkontrol, som blot tager et kvarters tid. Det er derfor muligt med hjemrejse samme dag, hvis dette ønskes.

Flyselskaber (afrejse fra København el. Billund – Izmir, Adnan Menderes (ADB), Tyrkiet):
Rejsende fra Jylland: Det er muligt at rejse fra Hamburg i Tyskland til billige penge, via Sunexpress (www.sunexpress.com). Ellers kan man rejse fra Billund med Turkish Airlines (www.thy.com), el. prøve at finde billige billetter igennem Momondo (www.momondo.dk).

Vores fællesrejser fra København og ved rejser på egen hånd kan nedenstående flyselskaber benyttes:

Momondowww.momondo.dk – billige flyvninger med forskellige flyselskaber
Pegasuswww.flypgs.com
Turkish Airlineswww.thy.com
SunExpresswww.sunexpress.com – billige og direkte flyvninger fra København – Izmir til omkring kr. 1.500,- ved bestilling i god tid

Ved én-uges-rejser kan aktuelle priser og bestilling af pakkerejse foregå via www.nazar.dk,  www.detur.dk  el. www.startour.dk

Hotelophold

Vi anbefaler Volley Hotel i Izmir som ligger midt i centrum, og lige rundt om hjørnet i forhold til Kaskaloglu Eye Hospital. Vera Palas ligger midt på gågaden i Izmir og også nær hospitalet. Et billigere alternativ er Üstün Otel Alsancak, som også ligger i nærheden af hospitalet.

Vi anbefaler generelt et hotel som ligger i centrum, i nærheden af hospitalet.

De bedste priser findes som regel på Tripadvisor.

Üstün Otel Alsancak     www.ustunotel.com – Tripadvisor link (billigste pris)
Vera Palas Hotel            www.verapalas.com – Tripadvisor link (billigste pris)
Volley Hotel                    www.volleyhotelizmir.com – Tripadvisor link (billigste pris)

Lokaltransport

En taxa fra lufthavnen til hotellet/hospitalet koster ca. 50 YTL tilsvarende 100 DKK, som eventuelt kan deles med de andre danske rejsende på fællesrejsen.

Husk at stil uret en time frem når du ankommer til Tyrkiet (fx kl. 17 dansk tid = kl. 18 tyrkisk tid).

KirurgiRejser APS /Eyetravel er et rejsebureau, og er ikke ansvarlig for den behandling som udføres på klinikken. Aftale om behandling sker udelukkende mellem patienten og Hospitalet.

Ring Eller Skriv For et Uforpligtende møde

Vores kyndige eksperter står klar til at hjælpe dig med råd og vejledninger.
BOOK EN REJSE