ICL-teknologien

BOOK EN TID HER

ICL er et godt alternativ eller supplement til LASIK-teknologien. ICL egner sig bedst til unge patienter, idet man dermed sikrer sig, at personen kan bevare sin naturlige omstilling fra fjern til nær uden brug af læsebrille. Dette er en egenskab i øjet som svækkes med alderen, derfor anbefales ICL-teknologien ikke til ældre patienter.

ICL er en behandlingsform der implanterer en ny, kunstig linse i øjet, og dermed fungerer som en kontaktlinse der blot ikke skal/kan skiftes ud (af patienten selv). Således opnår du et normalt syn og i visse tilfælde er det muligt at foretage en kombination af både ICL og LASIK, hvis man har bygningsfejl i øjnene, da ICL netop ikke kan gå ind og korrigere for dette.

Teknologien korrigerer for lang- eller nærsynethed og er et godt alternativ eller supplement til LASIK-teknologien, idet patienter med abnorme hornhinder her stadig har mulighed for behandling. Patienter med en for stor styrke (se vores skema over hvilken behandlingstype der egner sig bedst til netop dig, her), har også bedre muligheder for at blive behandlet med ICL-teknologien. Der er også håb for patienter med meget tynde hornhinder (Bemærk: LASIK-teknologien kan også udføres på patienter med en tynd hornhinde, vha. Femtosekund-teknologien, læs mere her), hvor standard LASIK ikke er en mulighed.

Under et ICL-indgreb er der (som ved de fleste andre kirurgiske indgreb) risici i form af infektion, blødning og uforudsete operative komplikationer, men disse risici er lave og komplikationer er yderst sjældne.

Ring Eller Skriv For et Uforpligtende møde

Vores kyndige eksperter står klar til at hjælpe dig med råd og vejledninger.
BOOK EN REJSE