Warning: Creating default object from empty value in /var/www/eyetravel.dk/public_html/wp-content/themes/empire/functions/admin-hooks.php on line 160

Hvem er vi?

Eyetravel blev en realitet i 2007. To år senere, blev Eyetravel overtaget af KirurgiRejser som  er Danmarks største og ældste rejsebureau inden for kirurgi i udlandet. KirurgiRejser har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udlandske hospitaler.

KirurgiRejser/Eyetravel tilbyder kvalitetsbevidst sundsheds- og kosmetisk kirurgi på anerkendte, kompetente og specialiserede hospitaler i udlandet til hele Norden, samtidig med, at der opnås besparelser på op imod 70 %.

KirurgiRejser/Eyetravel har tilknyttet mere end 15 professorer, kirurger og læger samt har ydermere tilknyttet mere end 80 landsdækkende psykologer, diætister og støtte- kontaktpersoner som altid kan være behjælpelig forbundet med netop din operation.

Vores hospitaler er desuden godkendt af Sygeforsikring Danmark så der er mulighed for tilskud til sin operation i udlandet.

Hvorfor vælge KirurgiRejser/Eyetravel?

Sikkerhed

Vores kirurger og hospitaler alle internationalt anerkendte for deres erfaring og gode resultater. De er desuden alle forsikret, hvis der mod forventning skulle opstå komplikationer.

Kvalitet

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, tværtimod. Vi sætter kvaliteten i højsæde, og vores klinikker benytter kun specialuddannet personale som har omfattende erfaring med danske og vestlige patienter. Ydermere benyttes de nyeste teknologier samt internationalt anerkendte kirurger og professorer.

Besparelser

Vores klinikker er langt billigere end de danske. Besparelser på over 50 % er reglen snarere end undtagelsen.

Ingen venteliste

Hos os springer du ventelisten over. I Danmark er det velkendt at hospitalerne har lange ventelister, disse undgår du ved at vælge at lade dig operere igennem os. Du kan komme til når det passer dig!

Tilskudsmuligheder

Selvom vores behandlinger foregår i udlandet, er der ofte stadig økonomisk støtte at hente hjemmefra.

Finansiering

Vi har indgået en fornem aftale med Sparbank Vest som stiller vores kunder rentefrie og lavrentelån tilgængelig.

Let og enkelt

Udfyld bestillingsformularen her på siden, så klarer vi resten. Vores rejseguide er med fra start til slut.

Service

Vores servicemindede rejsekonsulenter sidder tilgængelige direkte på telefon +45 | 35 38 77 77 hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os skriftligt ved at udfylde formularen på denne side…

Hurtigt, nemt, sikkert og billigt!

 Bestil nu – rejs i morgen.
Direkte fly (ca. 3 timer), ca. kr. 1.500,-
Hotelophold (2 nætter), ca. kr. 350,-
Operationen tager 3 minutter
Prisgaranti
10 års garanti

Hele forløbet kræver kun 2 nætter (eks. tors – lør)
Bliv opereret af én af Europas mest erfarne øjenkirurger
Den nyeste og bedste teknologi på markedet
24 timers servicetelefon
Eyetravel har mere end 10 års erfaring
Mere end 16.000 patienter har været af sted!