Warning: Creating default object from empty value in /var/www/eyetravel.dk/public_html/wp-content/themes/empire/functions/admin-hooks.php on line 160

Kaskaloglu Eye Hospital

Kaskaloglu Eye Hospital blev stiftet i år 2000 af Prof. Mahmut Kaskaloglu, som er ekspert inden for øjenkirurgi. Hospitalet er beliggende i den Tyrkiske by Izmir og har som sit erklærede mål at diagnosticere og behandle alle former for øjenlidelser. Hospitalet sættet altid patientsikkerhed i fokus.

Prof. Mahmut Kaskaloglu

Professor Mahmut KaskalogluProf. Mahmut Kaskaloglu er stifteren af Kaskaloglu Eye Hospital og medlem af Eye Institute of Oftalmologi (studiet og behandlingen af øjets sygdomme).

Prof. Kaskaloglu har viet over 35 år af sit liv på at undervise om og praktisere oftalmologi. Hvert år udfører han over 2000 RLE, grå stær- og LASIK-operationer, ligesom han deltager i talrige videnskabelige konferencer rundt om i verden. Han er nu ejer af to hospitaler i Tyrkiet som udelukkende beskæftiger sig med øjet og øjenkirurgi.

Prof. Kaskaloglu nyder derfor stor respekt både lokal og internationalt, hvor han holder foredrag og forelæsninger for andre øjenkirurger. Han blev i 2002 tildelt Best of the Show Award på American Academy of Ophthalmology Congress i Orlando. For at sikre et optimalt resultat står Prof. Kaskaloglu Team for din øjenoperation.

Det nyeste udstyr – den optimale sikkerhed

Kaskaloglu Eye Hospital er en del af den rivende udvikling, som øjenkirurgien har gennemgået de seneste år. Hospitalet investerer derfor konstant i det nyeste udstyr – og du kan derfor være sikker på at blive behandlet med den nyeste teknologi, og af de mest erfarne kirurger.

Professor Kaskaloglu undersøger dansk patient efter en LASIK-behandling

Dansk gruppe på mere end 50 personer på besøg hos Kaskaloglu Eye Hospital

Sygeplejerske tager sig af en patient i et venteværelse

På Kaskaloglu Eye Hospital er der en hyggelig atmosfære